EXCELENT
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Aproape de cer, aproape de perfecțiune — Propriete no. 7 / close to university, hospital and downtown

Încă înainte de Gura Humorului mă bântuia idea de a revedea Iașiul. La Gura Humorului am concretizat-o, discutand cu colegul și prietenul @adso și cu Tamara, soția lui.
Am stabilit atunci să punem la punct detaliile călătoriei, perioada, cazarea în funcție și de programul lor. Aveam nevoie de ghid profesionist și, în plus, nu puteam nicicum vizita un oraș fără să stresez vreun AFAist locuitor și aflător în zonă. @getty a scăpat, fiind plecată în concediu. Dar… nu se știe niciodată ce idei îmi mai vin!
Câștigătoare a ieșit perioada 13-16 iunie.
Tot împreună cu @adso am ales și zona unde să mă cazez. Am ales un apartament în regim hotelier situat central, cu acces la mijloace de transport în comun și magazine: Propriete no. 7 - close to university, hospital and downtown. Da, așa se numește și pe Booking și este situat aproape de Biblioteca Universitară, de ING și zona mai este cunoscută ca și Fundația.
Propriete no. 7 - close to university, hospital and downtown. 8 Pasajul Banu, 700259 Iaşi, România
Am agreat cu proprietarul ca ora de sosire să fie maximum 22.
Am descins spre dulcele târg al Ieșilor într-o zi de vineri, 13, cam pe la ora 15, cu ajutorul unui fost coleg din liceu, actualmente locuitor al Iașiului, care, întâmplător (sau nu) se afla cu treabă la Brăila și care a fost dispus să-mi asigure transportul tur / retur.
Am ajuns pe seară, cam pe la 20:45. Am sunat la numărul indicat în mailurile cu Bookingul și am fost așteptată de o domnișoară binevoitoare, care m-a condus la apartament și mi-a facut instructajul. Cu această ocazie, am primit și câteva jetoane cu care obțineam reducere la cele două terase centrale cu care ei colaborează: CPU (Cafeneaua Piața Unirii) și Tiki Bistro.
Apartamentul nr. 26 se află la etajul 6 al unui bloc cu 7 etaje, relativ nou, din 1994, cum scrie la intrare.
Având peste 4 etaje, este dotat cu lift, ceea ce pentru mine, a constituit un mare avantaj.
La intrarea în bloc este interfon, deci nu se poate intra fără acordul proprietarilor.
Apartamentul 26 se află lângă lift, pe un palier cu trei apartamente. Etajul 7 era închis și, din discuția cu proprietarul direct, un domn foarte amabil, am aflat că este în renovare și că este tot proprietatea lui.
Să intrăm, deci!
La intrarea în apartament este un hol mărișor din care se intră în dreapta în baie, în față în camera propriu-zisă și în stânga într-un mini-hol, un spațiu care face trecerea spre bucătărie și debara.
Senzația de spațiu este dată de albul pereților, dar și de lipsa unui cuier sau a unui suport pentru haine. Are, însă, afișat un poster cu informatii utile, inclusiv parola de WI-FI.
Camera este curată, spațioasă, aerisita, luminoasă, cu parchet masiv și bine lăcuit, cu tâmplăria exterioară din termopan, dar cea interioară din lemn vopsit albastru și cu o priveliște minunată. Este îndreptată cumva spre vest și are lumina de după amiază. Din păcate, nu are nici perdele, nici draperii, nici jaluzele nu am sesizat. Pe mine nu m-a deranjat această lipsă, că nu am prea ajuns prin camera în timpul zilei.
Elementul-vedetă al camerei este patul. Mare dar cam jos pentru picioarele mele, confortabil, cu lenjerie impecabil de albă, dar cu perne cam… leșinate pentru gustul meu. Tot pe pat erau și prosoapele. Albe, moi, câte două plus unul pentru picioare,
Pe perete era un televizor în suport reglabil. Nu m-a interesat.
Exista o măsuță din sticlă și două scaune. Le-am folosit pentru bagaje. Altă bilă neagră: nu exista nici un suport pentru haine lungi (pantaloni, fuste, etc), așa că hainele mele au stat pe spătarul scaunelor
Mai era o bibliotecă. Rafturi și sertare pentru depozitarea lucrurilor mici. Și aer condiționat.
Sunt prize, dar departe de pat. De asemenea, am sesizat lipsa unor veioze lângă pat, astfel încât trebuia să țin minte locurile ca să sting lumina și să ajung în pat fără accidente.
O ușă din termopan, cu dublă închidere (din cameră și din balcon), dă spre un fel de balcon, dotat cu un scaun, Un balcon foarte mic, dar util mie să-mi beau dimineața cafeaua cu țigara aferentă. Scrumieră am încropit dintr-un pahar din carton, plin cu apă. Au loc două persoane în acel balcon.
Baia este medie, dar bine organizată și relativ curată. Are cadă, dar joasă ca înălțime, ușor de folosit.
Cei care fuseseră cazați înaintea mea, din motive total necunoscute mie, au smuls suportul de duș din perete și, cred eu, au plecat cu el. Pe cel pentru prosoape l-au smuls, dar nu le-a reușit total. Rămăsese, totuși, pe perete. La fel, cred că le-a trebuit și bara de susținere a sulului de hârtie igienică. Pe asta am rezolvat-o eu cu un pai de la terasă.
Ar mai fi trebuit insistat cu un detartrant pe bateriile de la duș și de la chiuvetă. Ca mai peste tot, apa este foarte calcaroasă. Am avut consumabile tip hotel, dar eu nu le folosesc. Mi le aduc pe ale mele de acasă. Apa caldă la discreție.
Bucătăria este mai mult lungă decât lată, are dotările minim necesare și era curată.
Un blat lung, pe post de masă, pe care erau un cuptor cu microunde, o cană-fierbător, o plită cu inducție, vase și tacâmuri pentru două persoane.
Un frigider de mărime mică, un aparat cu capsule pentru cafea și o centrală termică au completat tabloul, fără, însă, a incărca spațiul.
Mai erau două fotolii, unul ușor defect, care, pe mine personal, nu m-au prea încântat. Erau din acelea cu sprijin doar pe față și aveam mereu senzația că mă voi răsturna.
Frigiderul, în schimb, mi-a fost extrem de util, fiindcă eu am mâncat “din traistă” și micul dejun și cina.
Din câte am înțeles din discuția cu proprietarul, noile reguli le interzic să doteze bucătăria cu sare, zahăr, ulei, oțet. Dar nici nu le aruncă dacă le găsesc acolo! Mi-au trebuit, am cumpărat și le-am lăsat moștenire. Ca și rola de prosoape de hârtie.
Ce m-a uimit și bucurat totodată, a fost numărul mare de rândunele, al căror zbor îl admiram dimineața, la cafea, pe fundal cu priveliștile superbe asupra Râpei Galbene, dealului Galatei și al Buciumului, a Clubului CFR. Veți vedea în poze priveliștea!
În afară de cameră, unde este parchet masiv pe jos, în restul apartamentului este gresie bej, de bună calitate, pentru trafic intens. Nu alunecă nici măcar în baie. Și, să nu uit, sunt papuci hotelieri, din aceea de pânză.
Nu știu cum va fi pe viitor, fiindcă proprietarul a promis că în octombrie va renova apartamentele 25 și 26 și, implicit, le va crește și prețul.
La plecare, am sunat-o pe domnișoara care mi-a dat cheia s-o întreb cum fac. A spus să las cheia în ușă, pe dinăuntru. Decazarea se face la ora 11.
Concluzie: cu toate micile deficiențe, RECOMAND această cazare din toată inima. Pentru cele trei nopți petrecute acolo, pentru mine a fost perfectă. Măcar pentru priveliște! Și pentru rândunele!

AmFostAcolo fără reclame?
- Utilizatoriii LOGAȚI văd, până în 1.8.25, o versiune cu MULT mai puține reclame
- Ați dori o versiune COMPLET fără reclame? — va fi posibil, în viitor — pentru aprox 8-9 lei / lună
Trimis de Zoazore in 06.07.25 00:11:48
- A fost prima sa vizită/vacanță în IAȘI
- Alte destinații turistice prin care a fost: Grecia, Bulgaria, Romania
22 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Zoazore); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest review
22 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@Zoazore:
Îmi dai voie să fiu cârcotaș?
După cele scrise de tine, mi se pare că ai fost destul de darnică la notă. Doar puțin.
Zile faine și sănătate!
@Flaviu:
Poate! Dar mie mi-a plăcut acolo.
Am vorbit cu omul și a fost foarte receptiv. Sunt sigura că va rezolva.
Câteva, cum ar fi înălțimea patului, duritatea pernelor, stabilitatea fotoliului din bucătărie nu sunt din vina lui. Nu este vina lui că mie îmi trebuie pat înalt, perne dure și alt gen de fotoliu.
Cel mai mult m-a deranjat lipsa cuierului și a unui suport pentru haine lungi.
Prize sunt destule, Că nu sunt lângă pat... asta este!
Mulțumesc mult pentru vizita, ecou și aprecieri.
Ai descris apartamentul de parcă ai fi vrut să-l vinzi 😃. Lăsând gluma la o parte, aș spune și eu că și @Flaviu: darnică la notare. Dar dacă te-ai simțit bine, după cum zici, este OK, iar nota acordată este influențată de starea de bine pe care ai avut-o. Mi-a plăcut poziționarea apartamentului, în "buricul" târgului, cum se zice.
Să-ți fie de bine plimbarea!
@Mitica49:
Cum am spus, doar pentru un cuier și un dulap nu puteam scădea foarte mult. La 178 lei / pe noapte în buricul târgului și cu așa priveliști, ce-aș fi vrut mai mult?
Era curat, era aerisit, era luminos... Aveam acces la pietonala Lăpușneanu in câteva minute.
M-am cazat acolo sa dorm, nu sa- l cumpăr, că veni vorba de vânzare.
Și și-a făcut datoria prin confort, liniște și lumină.
Mulțumesc mult pentru vizita, ecou și aprecieri!
@Zoazore:
Eu mă refeream la stricăciunile găsite. Cred că e datoria proprietarului să se asigure că toate dotările camerei sunt în regulă iar în caz contrar să ia măsuri urgente de remediere.
O zi faină!
@Flaviu:
Fotoliul ăla avea o cotieră neprinsaa bine in șurub. L-am strâns și gata.
Nu el face curățenie în apartament. Dacă cine a făcut curat nu i-am semnalat neregulile, el nu avea de unde sa le afle. Acum i le-am spus eu și se vor rezolva.
Cazarea acolo este ' pe bandă rulantă', mulțumită poziției și prețului mic.
Sunt sigura că după renovare va arata altfel. Dar va fi și mai scumpă.
Sunt hoteluri cu pretenții și deficiențe mai mari.
@Zoazore: O cazare bună la un preț excelent și cu o poziționare la fel de bună! Important este că te-ai simțit bine acolo chiar cu micile neajunsuri. Sincer și eu m-aș fi simțit la fel de bine !
Mă bucur când aud că ai ajuns acolo ca și Carmen Ion tot datorită lui Adso și soției lui! Îmi aduc aminte cum scria despre Iași, despre anumite obiective turistice cu lux de amănunte și cu documentare din surse mai puțin cunoscute de ceilalți.
@mprofeanu:
Da, m-am simțit minunat. Și nu doar datorită cazării, ci și a prietenilor, și a orașului.
De la intrare până la ieșire am fost tot un WOOW!
Și cafeaua de dimineață în aerul ăla curat brăzdat de rândunele, privind panorama aia superbă... a făcut să estompeze micile defecțiuni foarte ușor de rezolvat.
Am dormit excelent și fiindcă am fost foarte obosită, dar mulțumită de ce făceam zilnic.
Multumesc pentru vizită, ecou și aprecieri.
@Zoazore: Ma bucur ca ai reusit sa scrii despre cazare!
Am vazut si eu apartamentul, confirm tot ce ai spus. Si confirm si nota: merita peste 9. Ideea e ca trebuie sa privim 'problema' global. Pretul este mic, pozitia - perfecta, curatenia - impecabila, dotarile - nu prea e ce reprosa proprietarului, care a bagat bani si a achizitionat chestii de calitate.
Ce nu s-a facut: acea renovare 'cu suflet', pe care o faci pentru tine, daca ai locui tu acolo. Si nu se sta dupa fiecare oaspete, sa se vada daca nu cumva a distrus ceva, ca sa se repare / inlocuiasca imediat. Dar asa ceva nu prea gasesti pe nicaieri, in definitiv e doar o afacere, nici macar nu una foarte profitabila.
Ma bucur ca te-ai simtit bine acolo!
@Zoazore:
Aşteptam articolul acesta ca şi pe celelalte care vor urma din recenta ta incursiune în capitala Moldovei
Cred că nu mai este un secret pentru nimeni faptul că apartamentele în regim hotelier ar fi pentru mine ultima opţiune de cazare şi, cu toate acestea, citesc cam tot ce scriu prietenii mei şi despre aceste cazări.
Pentru tine, Propriete no. 7 a fost poate cea mai bună alegere din toate punctele de vedere, dar asta nu mă împiedică să cârcotesc puţin... sau puţin mai mult
”Am ales un apartament în regim hoteliersituat central, cu acces la mijloace de transport în comun și magazine...
&
”La intrarea în apartament este un hol mărișor din care se intră în dreapta în baie, în față în camera propriu-zisă și în stânga într-un mini-hol, un spațiu care face trecerea spre bucătărie și debara.
Nu este prima dată când sunt derutată la citirea unor informaţii precum cele citate, încât am ajuns să mă întreb ce s-a schimbat în ultima vreme sau nu mai stăpânesc eu limba română atât de bine cât îmi plăcea să cred că o fac
Toată lumea vorbeşte în stânga şi în dreapta despre apartamente, când, de fapt, prezintă simple garsoniere. O fi dispărut acest cuvânt din vocabularul românilor şi eu incă nu am aflat?
Am cerut lămuriri unui amic care deţine o agenţie imobiliară şi tot nu mi-am clarificat dilema. Iniţial mi-a zis că este acelaşi lucru, dar că sună mai bine apartament cu un dormitor, chiar dacă un eventual living este sublim, dar lipseşte cu desăvârşire , şi că se vinde mai bine aşa. Apoi a încercat să mă convingă că ar fi vorba despre o diferenţă de suprafaţă, garsonierele fiind, chipurile, mai mici. Hmmm... discutabil...
@adso:
Mă bucur că ai confirmat spusele mele și-ți mulțumesc mult pentru asta.
Da, renovarea se va face in octombrie. Omul a promis că va lua în calcul toate sugestiile mele și va elimina toate neajunsurile.
Chiar a fost puțin contrariat că nu l-am sunat sâmbătă. Că ar fi rezolvat pe loc problema cu cuierul și suportul pentru haine.
Doar că, așa cum bine știi, sâmbătă am avut lucruri mai interesante de făcut, văzut, gustat decât să rezolv probleme imobiliare foarte puțin eranjante.
Așteptam ecoul tău ca să te rog să lămurești puțin denumirea de Fundație a zonei. Nu am înțeles-o foarte bine și n-am vrut să spun prostiuțe pe aici!
Mulțumesc mult pentru vizită, ecou, aprecieri și... lămurire!
@nicole33:
”Toată lumea vorbeşte în stânga şi în dreapta despre apartamente, când, de fapt, prezintă simple garsoniere. O fi dispărut acest cuvânt din vocabularul românilor şi eu incă nu am aflat?
&
”Apoi a încercat să mă convingă că ar fi vorba despre o diferenţă de suprafaţă, garsonierele fiind, chipurile, mai mici. Hmmm... discutabil...
Amicul tău are dreptate!
Apartamentele cu o cameră sunt mai mari ca suprafață, au bucătărie, nu chicinetă și baia mai mare decât garsonierele.
Acolo, în Dumbrava Nouă, unde am stat cu Ștefan, era apartament cu o cameră. La fel și cel din Uverturii. Așa scria în acte.
Garsonierele sunt mult mai mici ca spatiu locativ, au băi doar cu chiuvetă și vas WC, dușul fiind montat la chiuveta, și o chicineta cu aragaz și chiuveta, maximum un blat căt un format A3.
Sper că te-am lamurit cât de cât!
Mulțumesc mult pentru vizită, ecou și aprecieri!
@Zoazore:
”Nu știu cum va fi pe viitor, fiindcă proprietarul a promis că în octombrie va renova apartamentele 25 și 26 și, implicit, le va crește și prețul.
S-o fi mişcat mai repede ca urmare a sugestiilor primite de la tine, pentru că văd că deja preţul a sărit la 225 lei pe noapte. Deşi timp pentru o renovare ca la carte nu a prea fost
Plusurile şi minusurile semnalate de tine pot diferi de ale altora în funcţie de nevoile şi aşteptările fiecăruia.
Poziţionarea foarte centrală, priveliştea deosebit de frumoasă asupra oraşului, curăţenia, existenţa balconului sunt avantaje de necontestat. Restul sunt relative. Pentru mine patul ăla ar fi fost perfect aşa jos cum era, la fel având în propriul dormitor, lipsa suportului de duş sau a jaluzelelor m-ar fi lăsat indiferentă, dar m-ar fi deranjat lipsa unui cuier, a unui dulap, a unor veioze şi prize lângă pat.
Este dreptul tău să acorzi o notă oricât de mare, chiar dacă obiectivitatea ţi-a fost puternic influenţată de contextul general al vizitei, de descoperirea unui oraş foarte ofertant din punct de vedere turistic, de bucuria timpului petrecut alături de prieteni. Cam ca la Întâlnirile AFA, unde mulţi au notat cazarea în contextul Întâlnirii.
Însă oricât de perfectă ar fi fost pentru tine această cazare, mie titlul articolului mi se pare exagerat. În opinia mea, garsoniera asta are totuşi prea multe minusuri, mai mult sau mai puţin importante, pentru a putea spune că este "aproape de perfecţiune"
Hai că mă opresc aici cu cârcotelile
@Zoazore: De fapt, zona se numeste Rapa Galbena. Pentru ca, pana acum 150 de ani, acolo se rupea dealul Copoului, formand un promontoriu lutos deasupra baltilor din lunca extinsa a Bahluiului. Povesti cu Eminescu stand pe buza rapii si privind in zare, in cautarea inspiratiei, se pot citi prin diverse locuri.
Zidul spectaculos care a stabilizat versantul a fost construit la finalul sec. XIX, cu contributia regelui Carol I. A fost numit Esplanada Elisabeta, dupa numele reginei. Cladirile care se vad in P30-P35 au aparut dupa Primul Razboi Mondial, fiind ridicate de muncitorii ceferisti - apartin CFR si in prezent. Detalii, de exemplu, aici: culturainiasi.ro/esplanad ... si-rapa-galbena
Denumirea "Fundatie" este mai potrivita pentru zona situata 150-200 de metri mai la deal, unde se afla Biblioteca Centrala Universitara. Construita tot cu fonduri donate de rege, de data asta Ferdinand. Pe BCU se vede scris "Fundatiunea Regele Ferdinand" - iaca, nu stiu daca inscrisul a stat acolo in perioada comunista. ziaruldeiasi.ro/stiri/toa ... ce--115936.html
@nicole33:
”Plusurile şi minusurile semnalate de tine pot diferi de ale altora în funcţie de nevoile şi aşteptările fiecăruia.
Fiecare vede cazarea, așa cum ai spus, în funcție de nevoi și așteptări personale.
Pentru mine, dacă este curat, decent și-mi asigură un confort, este ok.
La prețul plătit de mine la ora aia, a fost ok. Și a confirmat și @adso cele spuse de mine.
Fiecare vede în felul lui o cazare, .
”lipsa suportului de duş sau a jaluzelelor m-ar fi lăsat indiferentă
= pe mine m-au deranjat. Vezi? Avem percepții diferite despre cazare.
Cat despre cuier și suport / dulap pentru haine, am spus deja aici:
” Senzația de spațiu este dată de albul pereților, dar și de lipsa unui cuier sau a unui suport pentru haine.
” oricât de perfectă ar fi fost pentru tine această cazare, mie titlul articolului mi se pare exagerat. În opinia mea, garsoniera asta are totuşi prea multe minusuri, mai mult sau mai puţin importante, pentru a putea spune că este "aproape de perfecţiune"
Asta a fost percepția mea! Ai dreptul să fii sau nu de acord cu ea.
” Cred că nu mai este un secret pentru nimeni faptul că apartamentele în regim hotelier ar fi pentru mine ultima opţiune de cazare
Tu oricum nu te vei caza într-un astfel de apartament, cum nici eu nu mă voi caza niciodata la 4-5 stele. Prefer cazări mai ieftine, dar curate și decente astfel încăt, diferența de bani s-o folosesc pentru obiective de vizitat.
Și eu mă opresc aici cu justificarea alegerii cazării și a titlului.
Mulțumesc, din nou pentru tot.
Ufff, mai că îmi pare rău că am cârcotit.
Încerc să nu o mai fac.
@adso:
Din păcate... se pare că pagina nu mai există!
@Flaviu:
Ete na! De ce?
Fiecare este liber să vadă și să perceapă în felul său și toți avem dreptul la opinii pe care să ni le exprimăm liber și fără teama de a supăra sau deranja.
Sunt convinsă ca Tiza nu s-a supărat. Îmi cunoaște părerea despre cazări și preferințele.
@Zoazore: Am "reparat" ecoul. Nu reuseam sa scriu pe telefon, dar s-a rezolvat.
@adso:
”De fapt, zona se numeste Rapa Galbena. Pentru ca, pana acum 150 de ani, acolo se rupea dealul Copoului, formand un promontoriu lutos deasupra baltilor din lunca extinsa a Bahluiului.
Cum ar veni, adică, eu am stat în râpă!
Am admirat acel zid. Inițial a crezut că este zidul vreunei cetăți, dar m-ai lamurit și atunci, și acum!
”Denumirea 'Fundatie' este mai potrivita pentru zona situata 1-200 de metri mai la deal, unde se afla Biblioteca Centrala Universitara. Construita tot cu fonduri donate de rege, de data asta Ferdinand. Pe BCU se vede scris 'Fundatiunea Regele Ferdinand' - iaca, nu stiu daca inscrisul a stat acolo in perioada comunista
Iaca, asta nu văzui! Îs chioară de-a dreptul.
Multumesc pentru lămuriri. Le pot folosi in viitorul articol despre urbea ta adoptivă? Voi menționa sursa, firește.
A, și felicitări pentru schimbarea culorii! Cu roșul ăsta îți stă mai bine!
@Zoazore:
”Tu oricum nu te vei caza într-un astfel de apartament, cum nici eu nu mă voi caza niciodata la 4-5 stele. Prefer cazări mai ieftine, dar curate și decente astfel încăt, diferența de bani s-o folosesc pentru obiective de vizitat.
Never Say Never!
Bănuiesc că te referi la situaţia din prezent. Nu poţi şti acum ce surprize îţi rezervă viitorul şi cum îţi poţi reevalua priorităţile şi opţiunile.
Nu aş fi vrut să-ţi amintesc de trecut, chiar dacă sunt convinsă că ai rămas numai cu amintiri frumoase de la Viva din Nisipuri sau de la Ralitsele şi Lagunele din Albena şi exemplele ar putea continua şi pe România.
=
”Sunt convinsă ca Tiza nu s-a supărat. Îmi cunoaște părerea despre cazări și preferințele.
Categoric, NU!
Între prieteni nu există loc de supărare.
Prietenia care ne leagă nu mă va împiedica însă să îmi exprim opinia, chiar diferită de a ta, atunci când va fi cazul. Una-i una, alta-i alta
@nicole33:
”Bănuiesc că te referi la situaţia din prezent. Nu poţi şti acum ce surprize îţi rezervă viitorul şi cum îţi poţi reevalua priorităţile şi opţiunile. Nu aş fi vrut să-ţi amintesc de trecut, chiar dacă sunt convinsă că ai rămas numai cu amintiri frumoase de la Viva din Nisipuri sau de la Ralitsele şi Lagunele din Albena şi exemplele ar putea continua şi pe România.
Da, la situația actuală mă refer, dar și la cea viitoare. Singură nu voi mai avea niciodata banii pe care i-am avut pe când eram cu Ștefan.
Și, oricum, Viva, Ralitsa și Laguna, atunci când am fost noi, erau de trei stele. Viva s-a ridicat la patru stele DUPĂ ce am fost noi, Laguna Mare era singurul din lanț de trei stele si Ralitsa, după ce a fost preluat de la francezi, a devenit tot de trei stele.
” Prietenia care ne leagă nu mă va împiedica însă să îmi exprim opinia, chiar diferită de a ta, atunci când va fi cazul. Una-i una, alta-i alta
Și eu nu te voi opri s-o faci! Fiecare are dreptul la o opinie, cum am spus mai sus!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jun.2025 4 nopți/5 zile la Propriete 9 — scris în 09.07.25 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2025 [Piața Unirii Central Apartments] Foarte bine pentru nevoile noastre — scris în 11.05.25 de adrianaglogo din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2023 Lazăr Loft – o bază perfectă — scris în 19.12.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Yns Apartaments] O cazare corespunzătoare, zonă liniștită — scris în 21.06.21 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 De evitat, nu ai bază pe rezervarea făcută — scris în 20.06.21 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI
- Feb.2020 O cazare convenabila — Sophia Studio — scris în 03.03.20 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ
- May.2018 La „B&B” Iași [Piața Voievozilor] – ne-am simțit ca acasă — scris în 28.05.18 de doinafil din BUCURESTI - RECOMANDĂ